Vannbåren varme

Vannbåren varme er en økonomisk og miljøvennlig måte å varme opp din bolig. Ved å distribuere oppvarmet vann gjennom ulike systemer får du en jevn og behagelig varme i hjemmet ditt. Det beste er kanskje det at vannet kan varmes opp av nær hvilken som helst energikilde: Elektrisitet, solenergi, varmepumpe og biobrensel er bare noen energikilder som kan benyttes.

Radiatorer

Radiatorer er den mest utbredte måten å utnytte vannbåren varme. Moderne radiatorer er meget effektive, og gir en jevnere varme enn panelovner. Radiatorer eliminerer kaldras effektivt, og kan for eksempel kombineres med en varmepumpe for miljøvennlig oppvarming som takler alle forhold.

Raditorer kommer i flere forskjellige utforminger og design, slik at du kan finne en radiator som fungerer som et designelement i stuen, eller en mer subtil radiator som man nesten ikke bemerker.

Vannbåren gulvvarme

Mens radiatorer er den tradisjonelle måten å benytte seg av vannbåren varme, blir gulvvarme mer og mer utbredt. Ved å varme opp rommet fra gulvet, er du sikret en behagelig varmefølelse og en meget god komfort. Med vannbåren gulvvarme kan du glede deg til en enda hyggeligere strømregning enn ved bruk av tradisjonelle radiatorer, og du får en jevn temperatur i hele rommet.

Våre systemer for vannbåren gulvvarme gir muligheter for å regulerer varmen automatisk og er meget driftssikkert. Det kan også bygges ut ved behov.

Vi i Ingeniør Sverre Hollie AS er en autorisert rørleggerbedrift med lang erfaring innen oppvarming og sanitær.

Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål rundt vannbåren varme.