Sprinklerannlegg

Ingeniør Sverre Hollie hjelper med alt fra prosjektering til installasjon og vedlikehold av sprinkleranlegg. Vi leverer både små og store anlegg, og har lang erfaring med denne typen arbeid i hele Oslo og Akershus.

Automatiske slukkeanlegg som sprinkler er din private brannvakt. 97% av alle branner hvor sprinkleranlegg er installert slukkes eller kontrolleres effektivt. Via et rørsystem fordeles vann i bygningen, og spres med sprinklerhoder. Sprinklerhodene løses ut som følge av varme, og slukker derfor brannen effektiv. Formålet er at brannen skal slukkes i en tidlig fase. For å gjøre dette systemet ekstra effektivt, er det mulig å koble til elektroniske alarmer som gir signal direkte til brannvesenet.

Det er våtanlegg som er den mest utbredte typen sprinkleranlegg, men det finnes også anlegg som er spesialtilpasset bygg med unike behov. Dette inkluderer blant annet tørranlegg, som er godt egnet der det er fare for frost.

Sprinkleranlegg i små og store bygninger

Sprinkleranlegg er godt egnet i både små og store bygninger. Det er også flere som ønsker å ha dette installert i sin egen bolig. Det å vite at en eventuell brann blir slukket før den rekker å utvikle seg, gir en ekstra trygghet for beboerne.

Vi har installert sprinkleranlegg i en rekke bygg i Oslo og Akershus.

Ta kontakt med oss om du vurderer sprinkleranlegg.