Sanitærinstallasjoner

Når du skal pusse opp badet eller bare kjøpe et nytt klosett, er det viktig at alt av utstyr installeres på en forskriftsmessig måte. Vannlekkasjer kan være vanskelig å oppdage, og kan bli en stor kostnad for husholdningen.

Vi er spesialister på sanitærinstallasjoner

Sanitæranlegget er av stor betydning både for bygg og beboere. Et gammelt og dårlig sanitæranlegg kan gi mange våkne netter og økonomiske bekymringer. Det er derfor viktig at dette fungerer slik det er tiltenkt.

Vi i Ingeniør Sverre Hollie AS har lang erfaring på sanitærinstallasjoner i forbindelse rehabilitering og modernisering av baderom, og installasjon av nytt enkeltutstyr. Ved å benytte deg av vår ekspertise, kan du føle deg trygg på at det ikke vil forekomme lekkasjer eller andre problemer.

Det er viktig å huske på at sanitærinstallasjoner og arbeidet med disse er underlagt en rekke forskrifter og standarder som er viktig at følges. Ikke bare for din egen trygghet, men også med tanke på et eventuelt fremtidig salg av boligen.

Vår ekspertise på baderom og sanitærutstyr gjør at du kan føle deg sikker ved å velge oss. Med vår årelange erfaring med røropplegg, toaletter, badekar, dusjkabinetter og alt som hører til under sanitæranlegg, har vi kunnskapen du trenger for å få det vanntett. Vi står for sanitærinstallasjoner i hele Oslo og Akershus.

Ta kontakt med oss om du har spørsmål om sanitærinstallasjoner.